• Tervetuloa Edulliset Naisten Vaatteet verkossa
 • Kysymykset tai tarvitset apua järjestyksessä?
 • Se vaatii paras! 100% alkuperäisestä

 • Edulliset naisten vaatteita verkossa, alennus muoti naisten vaatteet
   

  Etusivu >  Toimitus & Palautus

  Toimitus & Palautus

  Toimitus

  Kuljetettuna ilman nimenomaista, kuten EMS, DHL, jne .. On ovelta ovelle. Maasta riippuen, olemme varten "Air Express mukava.

  back

  Jos et ole täysin tyytyväinen tuotteiden ostaminen, kohteita voi varmuuskopioida meitä. Edellinen: 14 päivää (aika, se alkaa, kun saat paketin kustannukset), olet alkuperäinen kohde vahingoittunut tai ei voida käyttää lähettämään. Sinun on maksettava toimituskulut tuotto. (Jos nämä edellytykset, kun näyttöön tulee "väärän tuotteen tai vaurioituneet kohdat), me taas saada seurantanumeron.

  poista

  Jos haluat peruuttaa tilauksen, lähetä e - mail niin pian kuin mahdollista. Voit seurata lähetyksen järjestyksessä ennen meitä peruuttaa. Meidän maksut 6% peruuttaa tilauksen ja sitten kaksi päivää myöhemmin, annamme sinulle hyvitystä.

  Järjestys Peruutus

  Ennen tilaus on lähetetty, sinun täytyy pyytää heitä peruuttaa tilaus. veloitamme 25%. Hän vei meidät kaikki paeta mahdollisimman nopeasti sisällä 6-8 tunnin järjestyksessä, joten emme aina voi peruuttaa tilauksen, kun se on sijoitettu. Kiitos ymmärrystä. Hoito lähetettyään pyynnön tilauksen, peruuta mukaisesti palautusoikeudesta.

  varoittaa lapsia

  Jos olet saanut seurantanumeron 3 päivän kuluessa sähköpostipalvelimelta, voidaan pitää roskapostin. Tässä tapauksessa ota yhteyttä. Auttakaa Suosittelemme, että käytät jäljitettävissä merenkulun, emme ole vastuussa mistään menetetty paketteja. Ulkomaiset tilaukset, tämä prosessi voi kestää jopa 10 päivää.

  Takaisin
  Edulliset naisten vaatteita verkossa, alennus muoti naisten vaatteet